Top

Aromatherapie op zijn best met onze aroma diffusers en etherische olie

Aromatherapie
Aromatherapie voor thuis of op de werkplek, het kan allemaal met onze aroma diffusers en etherische oliën. Lekkere geurtjes verspreiden en tegelijkertijd lekker ontspannen.


Omdat de meeste aroma diffusers LED verlichting hebben wordt er meteen een gezellige sfeer gecreëerd.


De diffusers met olie zorgen ervoor dat het lekker ruikt, maar de ruimte wordt ook gereinigd, omdat veel etherische oliën reinigende en zelfs ontsmettende eigenschappen hebben.


Ook wordt Aromatherapie bij onder andere angst, slapeloosheid en stress ingezet. De etherische oliën brengen lichaam en geest weer in balans. 


Aromatherapie helpt bij 

Omdat we een groot aanbod met etherische oliën hebben in ons assortiment zijn bijna alle denkbare klachten wel te behandelen.


Heeft u bijvoorbeeld last van een hoge bloeddruk dan is citronella een zeer goede etherische olie die erom bekend staat de bloeddruk naar beneden te brengen.


Bij een lage bloeddruk is rozemarijn olie weer geschikt. Heeft u last van luchtwegen en hoest u veel of zit er een dikke slijmprop vast in de keel? Dan kan onze Eucalyptusolie uitkomst bieden.


Etherische olie Eucalyptus staat erom bekend de luchtwegen en neusholtes weer vrij te maken.


Heel herkenbaar met Eucalyptusolie is dat het menthol achtig ruikt en we weten allemaal dat menthol achtige producten zeer geschikt zijn om de lucht en neus wegen weer vrij te krijgen.
Desktop weergave