Top

Achteraf betalen via Billink BV met acceptgiro!

Achteraf betalen via acceptgiroBetaal achteraf in een keer of gespreid


Billink Achteraf betalen: Het is nu ook mogelijk bij Aromadiffuser.nl om achteraf  te betalen via Billink met een acceptgiro binnen 14 dagen. Na het kiezen van deze betaalmethode wordt u vervolgens meteen door Billink getoetst op kredietwaardigheid.


Mocht u niet door de screening komen, dan wordt er weergegeven " U heeft geen recht om te betalen met Billink". U kunt dan een stap terug gaan en bijvoorbeeld iDeal, PayPal, Onder rembours of contant bij afhalen kiezen! Op deze manier kunt u de bestelling gewoon zonder problemen voortzetten en veilig betalen.


Achteraf betalen met Billink kost eenmalig €2,50. Het minimum bestelbedrag is €25,00 en het bedrag kan maximaal €350,00 zijn. Is het bedrag hoger dan kan er niet met Billink betaald worden.
  • Billink is beschikbaar voor zowel consumenten en bedrijven.
  • Let op! U heeft geen account nodig bij Billink!


Belangrijk! Mocht de betaling niet meteen lukken, omdat er een storing is of omdat u een verkeerde handeling heeft gepleegd? Dan verzoeken we u vriendelijk om contact op te nemen via onze contactformulier met de mededeling dat de betaling niet is gelukt. Wij mailen u dan een herinnering door met een link om te betalen zodat u niet de gehele bestelling opnieuw hoeft te plaatsen. Dit bespaart u ergernissen en het blijft meteen een stuk overzichtelijker voor beide partijen. Bedankt voor uw begrip. Team Aromadiffuser.nl.
Desktop weergave