Top

Veilig, makkelijk en snel betalen bij Aromadiffuser.nl

BetaleniDEAL: De meest gekozen betaalmethode van Nederland... Betalen met iDEAL is simpel, snel en volkomen veilig. Nadat u voor iDEAL heeft gekozen om te betalen en de bestelling heeft afgerond, selecteert u de bank waar u normaal ook al uw online bankzaken regelt. U komt direct op de bekende pagina van uw bank terecht. U logt in en hoeft nergens meer naar om te kijken want alle relevante gegevens zijn dan al voor u ingevoerd. U voldoet daarna de betaling op de voor u welbekende manier en keurt hiermee de betaling goed. U ontvangt daarna een bevestiging van uw bank en keert terug naar de webshop. De bestelbevestiging van de shop heeft u dan inmiddels ook al binnen. 

 • Alleen beschikbaar voor onze Nederlandse klanten
 • Alle grote Nederlandse banken worden ondersteundBetaal achteraf in een keer of gespreid


Billink Achteraf betalen: Het is nu ook mogelijk bij Aromadiffuser.nl om achteraf  te betalen via Billink met een acceptgiro binnen 14 dagen. Na het kiezen van deze betaalmethode wordt u vervolgens meteen door Billink getoetst op kredietwaardigheid. Mocht u niet door de screening komen, dan wordt er weergegeven " U heeft geen recht om te betalen met Billink". U kunt dan een stap terug gaan en bijvoorbeeld iDeal, PayPal, Onder rembours of contant bij afhalen kiezen! Op deze manier kunt u de bestelling gewoon zonder problemen voortzetten en veilig betalen.

Achteraf betalen met Billink kost eenmalig €2,50. Het minimum bestelbedrag is €25,00 en het bedrag kan maximaal €350,00 zijn. Is het bedrag hoger dan kan er niet met Billink betaald worden.
 • Billink is beschikbaar voor zowel consumenten en bedrijven.
 • Let op! U heeft geen account nodig bij Billink!Betaal veilig en snel met PayPal

PayPal: Nadat u heeft gekozen voor deze betaalwijze en de bestelling heeft afgerond wordt u via een beveiligde verbinding doorverwezen naar PayPal, waar u na het inloggen de betaling kunt voldoen. Alle relevante gegevens zijn dan al aan deze betaling gekoppeld dus daar hoeft u niet meer naar om te kijken. Nadat u de betaling heeft voldaan krijgt u van PayPal een bevestiging van betalen en daarna keert u terug naar de webshop. De bestel bevestiging van de webshop heeft u dan al binnen deze wordt namelijk verzonden wanneer u de bestelling heeft afgerond. Net als met iDeal wordt ook bij deze betaalwijze de betaling meteen bijgeschreven, de bestelling meteen verwerkt en dezelfde dag nog verzonden.
 • Voor meer informatie ga naar PayPal.nl
 • Deze betalingswijze raden wij onze Europese klanten aan om het snelste de betaling te kunnen voldoen. 
 • Betaal ook met creditcard


Overschrijving per bank: U schrijft het bedrag over van uw bank naar onze algemene zakelijke ING rekening.

IBAN: 
NL11 INGB 0006 2346 91 
T.N.V.: IONCLEAN
BIC code: INGBNL2A

Overschrijving duur:

Nederland: 1 werkdag
 • Zuurstofshop.com is een onderdeel van IONCLEANBetaal contant wanneer u komt afhalen!

Afhalen komende tijd door drukte niet mogelijk!
Contant: U betaald contant wanneer u de bestelling komt afhalen. Belangrijk!! Gepast geld meenemen want i.v.m. veiligheid is er geen wisselgeld aanwezig. Let op!! Voor afhalen dient van te voren een afspraak gemaakt te worden. Dit kunt u telefonisch doen via 06-28968654 of door een mailtje te sturen naar info@aromadiffuser.nl Wij laten u dan altijd binnen 24 uur weten wanneer de afspraak precies plaats vind.
Betalen op factuur

Op factuur: Let op! Alleen voor bedrijven!


Bij betalen op factuur, dient de eerste factuur meteen voldaan te worden. Bij een vervolgbestelling kan de factuur binnen twee weken voldaan worden.Waar dient een bedrijf aan te voldoen?

 • Genoeg informatie beschikbaar om de betrouwbaarheid te verifiëren
 • Het afleveradres mag niet afwijken van het bedrijfsadres
 • Eerste factuur dient (meteen) vooruitbetaald te worden

Mister Cash wordt ondersteund door alle grote Belgische banken


Voor onze Belgische klanten hebben wij de volgende betaalmethodes beschikbaar


PayPal: U kunt met Paypal betalen door na het doorverbinden het bedrag van uw PayPal account naar onze PayPal account info@ionclean.nl over te maken. U krijgt zowel van ons en van Paypal een bevestiging van bestelling en betaling. 


SOFORT Banking: SOFORT Banking werkt hetzelfde als iDEAL voor Nederland. Betalen via uw eigen vertrouwde bankomgeving. De betalingen via SOFORT Banking worden meteen verwerkt. 


Bezoek de site van SOFORT voor meer informatie. Een aantal banken die aangesloten zijn bij SOFORT Banking zijn: DKB - RBG - Deutsche Handelsbank - HYPO Steiermark - Migros bank. En nog veel meer...


Mister Cash: Betalen met Mister Cash is simpel, snel en volkomen veilig. Nadat u voor Mister Cash heeft gekozen om te betalen en de bestelling heeft afgerond, selecteert u de bank waar u normaal ook al uw online bankzaken regelt. U komt direct op de bekende pagina van uw bank terecht. U logt in en hoeft nergens meer naar om te kijken want alle relevante gegevens zijn dan al voor u ingevoerd. U voldoet daarna de betaling op de voor u welbekende manier en keurt hiermee de betaling goed. U ontvangt daarna een bevestiging van uw bank en keert terug naar de webshop. De bestelbevestiging van de shop heeft u dan inmiddels ook al binnen.

 • Ondersteunde banken waarmee makkelijk met Mister cash betaald kan worden zijn: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank


Overschrijving per bank: U schrijft het bedrag over van uw bank naar onze algemene zakelijke ING rekening.

IBAN: NL11 INGB 0006 2346 91 
T.N.V.: IONCLEAN
BIC code: INGBNL2A

Overschrijving duur:

Europa: 1 a 2 werkdagen

 • Aromadiffuser.nl is een onderdeel van IONCLEAN

 Belangrijk! Mocht de betaling niet meteen lukken, omdat er een storing is of omdat u een verkeerde handeling heeft gepleegd? Dan verzoeken we u vriendelijk om contact op te nemen via info@ionclean.nl (Ons algemene zakelijke e-mailadres) met de mededeling dat de betaling niet is gelukt. Wij mailen u dan een herinnering door met een link om te betalen zodat u niet de gehele bestelling opnieuw hoeft te plaatsen. Dit bespaart u ergernissen en het blijft meteen een stuk overzichtelijker voor beide partijen. Bedankt voor uw begrip. Team Aromadiffuser.nl.


Desktop weergave