Top

Snel een diffuser in huis hebben? Wij leveren binnen 24 uur

Diffuser kopen?

 

Diffuser kopen? Bij ons kunt u online een breed assortiment met aromaverdampers vinden. We hebben ze in alle soorten en maten en van verschillende merken zoals Lanaform en Progenion. Diffuser kopen?


Deze verdampers zijn van zeer degelijke kwaliteit en staan mooi op zijn plek in ieder denkbaar interieur.


Voor de vernevelaars van Lanaform zijn momenteel vier soorten aromatische olie beschikbaar en voor onze Progenion verdampers zijn ruim 20 soorten geur olie beschikbaar.


Een aantal van die etherische geuren zijn Lavendel, Eucalyptus, Grapefruit, Sinaasappel, Ylang Ylang, Rozemarijn, Oasis, Lemongrass, Framboos, Koffie, TiomanLente en nog veel meer...Draagt een diffuser ook bij aan de luchtvochtigheid?
Ja dat doen ze. Het is alleen niet te vergelijken met een luchtbevochtiger. Een luchtbevochtiger is vele malen effectiever en dat is omdat deze daar speciaal voor gemaakt is, net als een aromaverdamper gemaakt is om aromatische geuren te verspreiden.


Wanneer de luchtvochtigheid echt behoorlijk te laag is, dan raden wij toch aan om eens een kijkje te nemen bij onze luchtbevochtigers.


Dan bent u namelijk wel in staat om een zeer lage vochtgehalte in de lucht te verhogen en te zorgen voor gezonde lucht in iedere ruimte en situatie.


Desktop weergave