Top

Ook voor etherische olie bent u het voordeligste uit bij Aromadiffuser.nl

Etherische olie


Etherische olie. Bij Aromadiffuser.nl kunt u terecht voor bijna 20 soorten etherische olie. Zo hebben we onder andere: Lavendel olie, Eucalyptus olie, Rozemarijn olie, Patchouli olie, Citronella olie, Framboos olie, Spring olie en Sandalwood olie. Uiteraard hebben we nog veel meer soorten voor u beschikbaar dus een grootte kans dat er voor u vast een geurtje tussen zit. 


Is de etherische olie extra geconcentreerd?

Jazeker... de etherische olie is extra geconcentreerd dus een paar druppeltjes is in de meeste gevoelen al voldoende. Begin met een aantal druppeltjes en daarna kunt u het geheel naar wens en stemming afstemmen. We zeggen het er graag bij omdat al u er teveel druppeltjes in doet, dan is de kans groot dat het niet mee lekker ruikt en dat is natuurlijk zonde. 


Werkt de etherische olie ook tegen een hoge of lage bloeddruk?

Ja, we hebben verschillende soorten etherische olie die ook goed zijn om de bloeddruk te verlagen of te verhogen. Citronella schijnt goed te werken bij een hoge bloeddruk en Rozemarijn schijnt weer goed te werken bij een lage bloeddruk. 


Hebben jullie ook etherische olie die de luchtwegen en neus wegen vrij maken?

Jazeker, onze Eucalyptus etherische olie is daar het beste voor geschikt. Onze Eucalyptus olie is goed te herkennen aan de menthol achtige geur. menthol achtige geuren staan er om bekend de neus en luchtwegen vrij te maken. Zeer handig om in te zetten in tijden wanneer de griep de kop op steekt. 


Hebben jullie ook etherische olie wat opwekkend werkt?

Ja, die geuren hebben we ook en de geuren die wij daarmee bedoelen zijn koffie en Patchouli. Allebei geuren die opwekkend en stimulerend werken. Zo heeft de geur van onze etherische olie koffie een seks stimulerende werking... Zeer populair dus :-)
Desktop weergave