Top

Kortingscodes, nog meer voordeel buiten onze scherpe prijzen om!

Kortingscodes


Kortingscodes. Geniet van nog meer voordeel door één van onze kortingscodes te gebruiken. De codes zijn voor een bepaalde tijd geldig, dat staat er duidelijk bij vermeld. Daarna worden de codes weer vervangen door andere codes zodat u van leuke kortingen kunt blijven genieten.Kortingscode 1} notus-2.5 | met deze krijgt u nog eens €2,50 extra korting op de Notus Luchtbevochtiger. Let op! Deze code is geldig tot 31-12-2015 en kan enkel gebruikt worden om de Notus luchtbevochtiger aan te schaffen!

Ga meteen naar de Lotus luchtbevochtiger

Deze code kan tot 31-12-2015 verzilverd worden.Kortingscode 2} living-2.5 | met deze krijgt u nog eens €2,50 extra korting op de Living Luchtbevochtiger. Let op! Deze code is geldig tot 31-12-2015 en kan enkel gebruikt worden om de Living aroma luchtbevochtiger aan te schaffen!

Ga meteen naar de Living luchtbevochtiger

Deze code kan tot 31-12-2015 verzilverd worden.Kortingscode 3} pr8370-2.5 | met deze krijgt u nog eens €2,50 extra korting op de PR-8370 Luchtbevochtiger. Let op! Deze code is geldig tot 31-12-2015 en kan enkel gebruikt worden om de PR-8370 aroma luchtbevochtiger aan te schaffen!

Ga meteen naar de PR-8370 aroma luchtbevochtiger

Deze code kan tot 31-12-2015 verzilverd worden.


Hoe werkt het inwisselen van de kortingscodes?


Simpel. Wanneer u het product in de winkelwagen heeft geplaatst, dan ziet u een stuk naar beneden de vraag staan of u een vouchercode heeft ontvangen.

Vouchercode invoeren

Klik op de link ''Vouchercode ontvangen'' en er springt dan een balk open waar u de code kunt invoeren. Daarna op ok klikken en u zult zien dat de korting meteen in mindering wordt gebracht op het totaal te betalen bedrag. Daarna kunt u doorgaan met het voldoen van de order.

Thats it... Makkelijk toch om nog even wat extra korting mee te kunnen pakken op onze al heel voordelige prijzen?Let op! Er kan één code per klant/order ingevoerd worden en achteraf kan er geen code of korting meer worden toegepast!
Desktop weergave