Top

Over ons. Graag stellen wij ons voor aan u!

Over ons
Over ons. Aromadiffuser.nl is er alle dagen van het jaar voor u! Wij hebben een breed assortiment met aroma diffusers en oliën. Heeft u ergens vragen over? Schroom dan niet om contact op te nemen.Waarom zijn wij Aromadiffuser.nl begonnen?
Omdat wij onze klanten een fijne shop ervaring kunnen en willen aanbieden. 


Kunnen andere webshops dat niet dan?


Niet op de manier hoe wij het doen... Wij staan 7 dagen in de week paraat voor onze klanten.


Dat zult u ergens anders niet snel meemaken...Wat willen wij samen met onze klanten bereiken?
Wij vinden het belangrijk om u aan ons te binden als vaste klant. Voor u geeft dat het voordeel dat u altijd veilig aankoopt. En wij bouwen zo onze klantenbestand uit... Daarbij leveren wij in de meeste gevallen binnen 24 uur. 


Wie is er allemaal welkom bij ons!
Iedereen die graag passend advies wilt ontvangen en die op een veilige manier wilt shoppen. Lastig? Teveel moeite? Dat komt in onze woordenboek niet voor.. Het maakt ons niet uit hoeveel tijd wij in onze klanten moeten investeren. Zolang ze maar tevreden zijn. Dat is onze motto!Waarmee onderscheiden wij ons van andere bedrijven?
Bij ons kun je er vanuit gaan dat wij tot het uiterste gaan om onze klanten tevreden te stellen. Waarom? Omdat veel te weinig bedrijven dat doen... Zo kun je ons 7 dagen in de week bereiken voor al je vragen. Waar kan dat nog tegenwoordig? Nergens!100% Niet Goed Geld Terug Garantie!
Onze producten worden geleverd met een 100% Niet Goed Geld Terug Garantie. Bent u op de een of andere manier niet tevreden met het product, laat het ons dan even weten. Wij doen dan onze uiterste best om het geld binnen een week op uw rekening te storten, na ontvangst van het product. Wilt u het product omruilen? Dan kan dat ook zonder problemen.

Bedrijfsgegevens: 

Aromadiffuser.nl
Vliegenkampstraat 81
5923 AT Venlo
Nederland
www.aromadiffuser.nl
Neem contact op
0628968654


Kvk inschrijving:

14109482

Btw:

NL.00.16.30.756.B.48

Bereikbaar:

Alle dagen van de week bereikbaar! 


Aromadiffuser.nl is onderdeel van ionClean en staat ingeschreven bij de k.v.k onder nummer 14109482.
Desktop weergave