Top

Makkelijk retourneren bij Aromadiffuser.nl

Retourneren


14 dagen op zicht:


 • Retourneren zonder opgave van reden.
 • U dient binnen 14 dagen aan te geven of u wilt retourneren/omruilen en daarna heeft u 14 dagen de tijd om het product daadwerkelijk in absolute nieuwstaat te retourneren.
 • Wanneer u besluit om de zending te retourneren dient u zelf de verzendkosten te vergoeden en draagt u zelf het risico voor beschadiging of zoekraken van het product.
 • Gelieve altijd uw bankrekeningnummer te vermelden bij het retour formulier.


Voorwaarden retourneren:

 • Het aangeven van een retour dient binnen 14 dagen gedaan te worden. Gebeurt dit niet dan behoudt Aromadiffuser.nl zich het recht om de retour te weigeren. 
 • Het product dient ''Op het oog'' ongebruikt, onbeschadigd, compleet en in de originele verpakking geretourneerd te worden. 
 • Indien u niet aan deze voorwaarden voldoet kunnen we een bedrag in mindering brengen of de retour in zijn geheel weigeren. 


Klachten:

 • Bij klachten over één van onze producten neemt u contact met ons op via mail of telefoon en wij doen dan onze uiterste best om de klacht zo snel mogelijk te verhelpen en op te lossen. Aromadiffuser.nl staat er om bekend dit zeer snel in werking te stellen. 


Ruilen en retourneren:

 • Indien u een product wilt ruilen of retourneren neem dan contact via ons contactformulier en wij nemen altijd binnen een paar werkdagen contact met u op. 


Belangrijk!

 • Vermeld bij het ruilen of retourneren altijd alle gegevens erbij zodat wij makkelijk kunnen terug zien om wat voor bestelling het gaat. 


Retourneren/ruilen bij een fabricagefout:

 • Wanneer er sprake is van een fabricagefout worden er geen retour kosten in rekening gebracht. Wij handelen de klacht dan zo snel mogelijk voor u af en vervangen dan de eventueel benodigde onderdelen of het apparaat in zijn geheel, waarna deze op onze kosten naar u terug verzonden wordt. Maximale teruggave van de verzendkosten is € 6,95. 
Let op! Wanneer er wordt vastgesteld dat een retour onterecht is, wordt het product meteen weer naar u teruggezonden en ontvangt u een factuur voor de gemaakte verzendkosten en/of overige kosten die hierbij komen kijken.


Onterechte retouren houden in?

- Het omruilen/retourneren van producten buiten de 14 dagen op zicht termijn om.
- Het omruilen/retourneren van producten die beschadigt blijken te zijn.
- Het aangeven van een defect, terwijl dit achteraf niet zo blijkt te zijn.
- Wanneer u ons niet eerst schriftelijk op de hoogte heeft gesteld via mail of brief dat u wilt omruilen/retourneren.
- Wanneer het geretourneerde product niet compleet is teruggezonden inclusief accessoires.
- Wanneer er accessoires kapot of beschadigt zijn.
- Producten die zijn uitgetest in ruimtes waar gerookt wordt. Als reden om de gezondheidsbescherming en hygiëne van onze andere klanten in acht te houden. 


Als er producten bij ons afgeleverd worden waarbij allerlei werkzaamheden verricht moeten worden om het product weer schoon en verkoopbaar te krijgen, dan staan wij in ons recht om een deel van het aankoopsom te crediteren voor de geleden schade. Tevens komen accessoires zoals filters en andere vervangingsonderdelen die in gebruik genomen zijn tijdens het zichttermijn en niet meer in het plastic zitten niet in aanmerking om te retourneren.


Let op! Met het uittesten van onze producten (vooral luchtreinigers) in ruimtes waar (zwaar) gerookt wordt voor langere periodes achtereen, bestaat de kans dat deze worden geweigerd bij een retour aanmelding na controle door het technische depot. 


Dit om de wettelijk vastgestelde hygiëne regels in acht te houden en om andere consumenten hun gezondheid te beschermen. Wij moeten de geretourneerde producten weer als nieuw kunnen verkopen.


Ook filters die verzadigt zijn met vuil na het testen van een luchtreiniger die daardoor onverkoopbaar zijn, worden in rekening gebracht. 


Flesjes aromatische olie die opengemaakt zijn kunnen eveneens niet meer retour gestuurd worden. 


Ook dit is wettelijk vastgesteld.


Voor producten die ter reparatie worden opgestuurd naar één van onze leveranciers, zonder dat wij daarvan op de hoogte worden gesteld? Worden door ons GEEN verzendkosten vergoed. Wij dienen daarvan op de hoogte te worden gesteld als officiële wederverkoper. Er wordt immers bij ons besteld.


Vul het onderstaande formulier in als u zich wilt herroepen op uw geplaatste bestelling.

Aan:
Aromadiffuser.nl
Vliegenkampstraat 81
5923 AT Venlo
0628968654
Aromadiffuser@mail.com
Van:
@
Retouren:
Ik deel hierbij mede dat ik onze overeenkomst herroep betreffende de volgende producten/diensten:Desktop weergave