Top

Met een vernevelaar verneveld u lekkere ethersche olieën...

Vernevelaar


Op zoek naar een betaalbare vernevelaar? Dan bent u bij Aromadiffuser.nl uiteraard aan het juiste adres. Wij hebben verschillende unieke modellen en daar hoort een ruim assortiment met etherische oliën bij. En laten we dat nu net eens hebben... We hebben onder andere: Lavendel, sandalwood, Eucalyptus en Rozemarijn olie. Nog veel meer soorten hebben we, maar dat kunt u op uw gemak bekijken bij ons assortiment met etherische olie


Waarom een vernevelaar?

Een vernevelaar in huis heeft veel voordelen. Zo worden er lekkere geurtjes verspreid, een ontspannen sfeer gecreëerd en het veel positieve eigenschappen op het lichaam. Onze etherische oliën hebben veelal een helende, ontsmettende of ontspannende werking. 


Verhoogt een vernevelaar ook de luchtvochtigheid?

Jazeker, onze vernevelaars dragen ook bij aan de luchtvochtigheid. Niet vergeten dat het in de eerste instantie bedoelt is om geurtjes te verspreiden, maar zoals al aangegeven pakken de vernevelaars ook een droge lucht aan. bent u specifiek op zoek naar een apparaat dat alleen bedoelt is om de luchtvochtigheid effectief te verhogen dan kunt u het beste een kijkje nemen bij onze Luchtbevochtigers.
Desktop weergave